Site-ul www.camioane-dezmembrari.ro este administrat de catre SC GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL cu sediul social in Busag, Str.112, Nr.32A , Jud. Maramures, avand toate drepturile asupra lui.

1. DEFINITII SI TERMENI

VANZATOR - GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL este societatea comerciala care administreaza domeniul www.camioane-dezmembrari.ro . Datele de identificare ale societatii sunt: GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL Busag, str.112, nr.32A , Jud. Maramures, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J24/108/2013 si codul unic de inregistrare fiscala RO31172944.

UTILIZATOR – reprezinta orice persoana fizica sau juridica, care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA sau doar foloseste continutul SITE-ului.

CONT – sectiunea din SITE formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care ofera posibilitatea UTILIZATORULUI sa efectueze COMENZI online. 

SITE – domeniul www.camioane-dezmembrari.ro, impreuna cu toate informatiile cuprinse in el.

COMANDA – document electronic generat ca urmare a inregistrarii pe SITE ce reprezinta intentia UTILIZATORULUI de a achizitiona produse de pe SITE. Aceasta tine loc de CONTRACT ferm din momentul in care UTILIZATORUL este de acord sa efectueze plata produselor comandate si are comanda confirmata de catre reprezentantul GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL . CONTRACTUL se considera incheiat in momentul in care UTILIZATORUL primeste produsele comandate si efectueaza plata acestora.

2. POLITICA DE VANZARI ONLINE

Accesul in site este permis oricarui utilizator.

Toate informatiile folosite in site sunt EXCLUSIV cu titlu de prezentare si nu reprezinta obligatie contractuala.

Prin efectuarea unei comenzi online, utilizatorul este de acord cu formele de comunicare (telefonic sau prin email) specifice comertului online.

Notificarea primita ca urmare a intentiei de cumparare este considerata COMANDA, doar in momentul confirmarii de catre reprezentantul GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL .

Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA.

Pentru orice detalii suplimentare puteti contacta reprezentantii GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL .

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII. 

Prin inregistrarea pe SITE si completarea datelor personale in formularul de contact, UITLIZATORII consimt ca sunt de acord ca datele lor sa fie incluse in baza de date a GTJ 24/24 TRUCK SERVICE SRL , unde pot fi utilizate pentru activitati de marketing prin transmiterea de emailuri, de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii).